چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶ لغایت پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶
ملی
دکتر سید محمد شبیری
دکتر مژده صابری صحنه
- ادیان و آموزش محیط زیست
- آموزش محیط زیست و مدیریت پسماند
- آموزش، برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
- آموزش محیط زیست، مخاطرات طبیعی و تغییرات اقلیم
- آموزش محیط زیست، آسیب های اجتماعی و توسعه اقدامات خیر خواهانه
- آموزش محیط زیست و مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE-MS)
- آموزش محیط زیست ونظام های آموزشی رسمی و غیررسمی کشور و تکنولوژی های یادگیری
- آموزش محیط زیست و مبانی نظری، فرهنگی، فلسفی، روانشناسی، جامعه شناسی واقتصادی
- محور های ویژه:
- آموزش مشارکتی، سازمان های مردم نهاد و مشارکت جوامع محلی
- سیاستگذاری آموزش محیط زیست در سطوح ملی و بین المللی
- آموزش محیط زیست و فناوری های سازگار با محیط زیست
- آموزش محیط زیست و انرژی های پاک و تجدید پذیر
- آموزش محیط زیست و کاهش گازهای گلخانه ای
- آموزش محیط زیست و حقوق محیط زیست
- آموزش محیط زیست و پدافند غیرعامل
- آموزش محیط زیست و معدنکاری سبز
تهران، خیابان استاد نجات الهی شمالی (ویلا سابق)، نبش چهارراه سپند، ساختمان آموزشی دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب، طبقه هفتم، سالن اجتماعات شهید عضدی
دومین همایش ملی آموزش محیط زیست و چهارمین نمایشگاه تخصصی آموزش محیط زیست با حضور سعدالله نصیری قیداری دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو، اکبر رنجبرزاده دبیر هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، علی باقری سرپرست دفتر آموزش سازمان حفاظت محیط زیست، محمد علی کریمی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور، حجت الاسلام محمدصادق جمشیدی راد نماینده ولی فقیه در دانشگاه پیام نور و دکترسید محمد شبیری رئیس کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست دانشگاه پیام نور و دبیر علمی همایش و همچنین حضور گسترده صاحبنظران و کارشناسان حوزه محیط زیست و آموزش، ۴ و ۵ بهمن ۱۳۹۶، توسط کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست دانشگاه پیام نور برگزار شد. در طول برگزاری افتتاحیه این همایش رونمایی لوگوی کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست در دانشگاه پیام نور صورت گرفت. در انتهای افتتاحیه و سایر پنل ها، نشست ها و کارگاهها از برگزیدگان حاضر با اهدای تندیس تقدیر به عمل آمده است.
هدف این همایش ايجاد زمينه مناسب براي هماندیشی و تبادل اطلاعات علمی و انتقال تجربيات و دستاوردهای پژوهشگران این حوزه و همچنین ارائه راهکارهایی جدید و همگام با فناوریهای نوین علمی و آموزشی در زمینه انجام تحقیقات و پژوهشهای علمی و کاربردی و تقویت تعاملات برای نیل به پیشرفت پایدار برگزار گردید.
این همایش با ۸ محور اصلی و ۸ محور ویژه پوشش دهنده عرصه گسترده ای از میاحث روز این حیطه علمی می باشد که با توجه به گستردگی و کاربردی بودن این حوزه علمی، این كنفرانس فرصتی برای نمایش دستاوردها و ارائه تواتمندیهای علمی پژوهشگران است. همچنین بمنظور ایجاد امکان تبادل آخرین دستاوردها در روز اول این همایش ۹ کارگاه و نشست با حضور اساتید برجسته و توانمند برگزار گردید که شرایط بحث و بررسی عمیق تحولات رشته را فراهم آورد و با بهرهگیری از نتایج آن، برنامه ریزی لازم و کافی در جهت تکامل و توسعه علمی کشور، انجام خواهد پذیرفت ،برنامه جانبی دیگر این همایش برپایی نمایشگاه و معرفی دستاوردها و خدمات مرتبط با موضوع آموزش محیط زیست است.
تمام برنامههای روز دوم همایش به صورت الکترونیک در فضای مجازی ارائه شد. که دربردارنده ۵ نشست در حوزه های متنوع این رشته بوده است. میتوان گفت در طی ۲ روز برگزاری این همایش علاقمندان و متخصصین فعال در حوزه های فرهنگی، اقتصادی، جامعه شناسی، روانشناسی، بهداشت، زیست شناسی و سایر علوم مرتبط با آموزش محیط زیست با شرکت حضوری و مجازی در این رویداد مشارکت جمعی گسترده ای را رقم زدند.
تکمیل خبر: 1396/11/10